Läraravtryck

Världens bästa yrke!

Det var trögt att komma ur jobbtankarna flera veckor gick innan jag kopplade av. Fram tills förra helgen kändes starten väldigt avlägsen. Tillsammans med Ulrica och Marika påbörjades tankarna och processerna började väckas till liv så sakta.

logga litenEfter en vecka med funderingar på ett kort besök på Rebbelberga skola tog jag mig några minuter i fredags och åkte inom jobbet. När man möter så många glada kollegor/chefer och elever som ropar efter en ute på skolgården då blir man varm i hela kroppen. Det var nog allt tur att solglasögonen var på när de där små liven kom springande och ville ha sommarkramar. I dessa ögonblick är jag säker på att jag har världens bästa yrke. Tindrande ögon som bara vill sätta igång och lära sig mer som verkligen vill se mot målet att ”lärandet sker i glädje och gemenskap”- vår skolas vision.

Nytt läsår med nya förutsättningar, nya möjligheter och ny energi ska vi ta tag i från och med imorgon då vi startar upp med heldag för alla personal. Det kommer bli ett tufft läsår där vi kommer att få vända ut och in på oss själva mer än en gång men så länge vi gör det tillsammans kommer vi att fixa det. Vi kommer att ta oss och eleverna framåt i lärandet och vi kommer att trivas tillsammans.

Flera djupare tankar kommer men nu njuter vi en sista kväll innan vi tar tag i lärandet.

Lycka till alla som nu är på väg in i ett nytt läsår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


%d bloggare gillar detta: