Läraravtryck

#läraförlivet #livslångtlärande #ikt @jokristensson

Jag har hållit på med datorer sedan 1980.  Alltid PC och i stort sett alltid operativsystemet windows. Först när iPad2 kom skaffade familjen en och jag fick lära om och lära nytt. iPhone4 fick bli mitt val av telefon. Men oj vad svårt det var att lära sig föra över bilder, göra inställningar. Visserligen har Windows utvecklats mycket, men jag har alltid kunnat falla tillbaka på mina grundkunskaper. Nu gällde inte det längre. Nu är det dags igen. Jag har ansvar för klassens Chrome Books. Nytt operativsystem. Nytt sätt att hantera, installera, göra inställningar och hantera. Spännande och utmanande. Som tur är finns det grupper på facebook, bloggar som tipsar och visar hur man gör. Youtube är en otroligt bra källa till information. Tack till det utökade kollegiet för att ni finns och gör mitt livslånga lärande lättare. Speciellt tack till Johanna Kristensson @jokristensson, http://logopedeniskolan.blogspot.se/ för dina fina tips om smarta hjälpmedel vid dyslexi, språkstörning samt läs- och skrivsvårigheter.

Märkta på:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


%d bloggare gillar detta: