Läraravtryck

Dagboksblad av @johfam

Kära dagbok!

Inte många dagar kvar nu. Snart är det sommarlov och vi tar en paus från varandra ett tag. Vi lär oss nya saker. Vi saknar våra kompisar. Vi skrattar och vi kanske grinar. En sak är säker, massor kommer att hända.

Men än är det skoldagar kvar! Vårt arbete med ”Från frö till frö” inom biologin är jättekul och det inspirerar verkligen eleverna. Idag har vi gallrat och pratat om konkurrens. Många bra diskussioner mellan eleverna och tankar om vad som behövs för att få en ”bra” skörd/planta. Vad är egentligen bra? Det är så kul att se när eleverna är med och funderar, analyserar och börjar träna på att motivera och svara på varför. Det är en svår fråga!

Vårt Instagramkonto uppdateras flera gånger om dan nu 🙂 Så jag hoppas många söker på ”forsbackabarnen” och följer oss.

Imorgon ska jag sätta mig och skriva in alla skriftliga omdömen i Skola24. I huvudet är jag klar efter förberedelserna inför samtalen som vi har nu. Bara att kryssa, klicka och spara. Skola24 underlättar mycket för oss pedagoger och jag hoppas att föräldrar ska tycka att de är tydliga också. Lite konstigt känns det ändå att nu ska vi markera på en skala något som vi inte fick förr.

Det blev inte så mycket skrivet i dig idag dagboken. Men jag vet att du finns här och förvarar mina tankar.

Tack och hej – leverpastej

Märkta på:,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


%d bloggare gillar detta: